APTEEKKIKOSMETIIKKA

Kattava valikoima apteekkikosmetiikkaa

Toivakan apteekista ja Leivonmäen sivuapteekista löydät kattavan valikoiman laadukasta apteekkikosmetiikkaa. Kosmetologimme tarjoaa asiantuntevia neuvoja kauneudenhoitoon ja kosmetiikkatuotteisiin liittyen.

Ota yhteyttä »

Vichy

Vichy-ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy-lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus.  Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä ne tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Aco

ACO-tuotesarjasta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia Ihonhoitotuotteita. ACO on pohjoismainen ihonhoitotuotteita valmistava yritys, joka harjoittaa omaa tutkimustyötä. 
ACO:n tuotteet kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Ne sisältävät vain muutamia puhtaita ja huolellisesti valittuja raaka-aineita, joiden vaikutus on selkeä.

ACO tuotteet on luotu pohjoisiin olosuhteisiin.

Favora

Kotimainen Favora-sarja on kehitetty erityisesti herkkäihoisille ja kaikille niille, jotka arvostavat arjessaan laadukasta ja toimivaa ihonhoitoa, hellävaraisesti ja virkistävän helposti!

Favora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Pakkausten Allergiatunnus takaa, että tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favora-sarjan tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät.