Palvelut

Monipuoliset apteekkipalvelut

Toivakan apteekissa ja Leivonmäen sivuapteekissa palvelemme sinua niin reseptilääkkeisiin, itsehoitotuotteisiin kuin lääkehoitoonkin liittyvissä asioissa.

Apteekissamme työskentelee myös kosmetologi, joka tarjoaa asiantuntevia neuvoja kauneudenhoitoon ja kosmetiikkatuotteisiin liittyen.

Ota yhteyttä ›

Reseptilääkkeet

Reseptin toimituksen yhteydessä annamme neuvoja lääkkeisiin ja niiden käyttöön liittyen. Lisäksi opastamme muun muassa insuliinikynien ja astmalaitteiden käytössä. Lääkkeiden toimituksen yhteydessä tarkistamme myös uusien lääkkeiden yhteensopivuuden.

Resepti on voimassa kaksi vuotta sen määräämis- tai uusimispäivästä tai siihen saakka, kunnes koko reseptiin kirjoitettu lääkemäärä on toimitettu. Sähköisen reseptin voimassaolon ja jäljellä olevan määrän voi tarkistaa lääkepakkaukseen liimatusta tarrasta. Omia sähköisiä reseptejä voi tarkastella kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla Omakanta.fi-palveluun.

Ota yhteyttä ›

Reseptin uusiminen

Välitämme reseptin uusimispyyntöjä terveydenhuoltoon. Sähköisen reseptin uusimispyyntö käsitellään viimeistään kahdeksan vuorokauden kuluessa pyynnön lähettämisestä. Reseptin voi uusia myös itse ottamalla yhteyttä terveyskeskukseen ja Omakanta.fi-palvelun kautta.

Itsehoitovalmisteet

Meillä on kattava valikoima itsehoitovalmisteita, kosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita. Neuvomme mielellämme tuotteiden valinnassa. Jos etsimääsi tuotetta ei löydy varastostamme, saamme tilattua sen yleensä seuraavaksi arkipäiväksi. Voimme tarvittaessa myös tarkistaa itsehoitolääkkeiden yhteensopivuuden muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa.

Ota yhteyttä ›

Annosjakelu

Annosjakelu on apteekkimme tarjoama palvelu yksityishenkilöille ja hoivakotien asiakkaille. Lisäksi huolehdimme annosjakeluasiakkaan lääkityksen seurannasta ja reseptien uusinnasta.

Annosjakelussa asiakas saa säännöllisesti otettavat lääkkeensä helposti valmiissa annospusseissa kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Annosjakelun avulla voidaan helpottaa asiakkaan lääkkeenottoa, karsia mahdollisia päällekkäisyyksiä lääkityksessä sekä säästää lääkekuluissa. Annosjakelu vähentää myös omaisten huolta lääkityksen onnistumisesta ja vapauttaa hoitohenkilökunnan aikaa muihin tehtäviin.

Annosjakelu soveltuu erityisesti henkilöille, joilla on käytössä useita säännöllisiä lääkityksiä ja lääkkeiden annostelu oma-aloitteisesti on vaikeutunut. Annosjakeluun voi liittyä kuka tahansa, joka katsoo hyötyvänsä palvelusta. Annosjakelupalvelu on maksullinen.

Ota yhteyttä ›

Tiliasiakkuus

Tiliasiakkuus on hyvä vaihtoehto silloin, kun lääkkeiden hakemisesta huolehtii joku muu, esimerkiksi omainen tai kotisairaanhoito. Tiliostot laskutetaan kerran kuukaudessa ja tarvittaessa laskut voidaan lähettää myös omaisille. Tiliasiakkaaksi liitytään täyttämällä alla olevasta linkistä avautuva lomake ja toimittamalla lomake allekirjoitettuna apteekille.

Tiliasiakaslomake ›

Lääkejätteen vastaanotto

Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit ja käytetyt neulat ovat ongelmajätettä. Otamme vastaan kotitalouksien lääkejätettä ja toimitamme ne hävitettäväksi ongelmajätelaitokselle.

Palauta lääkejätteet alkuperäispakkauksissa, mutta tuo erillään:

  • jodipitoiset lääkkeet (esimerkiksi Betadine, Jodix)
  • elohopeakuumemittarit
  • ruiskut ja neulat pakattuina läpäisemättömään pakkaukseen, esimerkiksi lasipurkkiin

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Uutiset
 
 
Sijainti Soita